Το παιχνίδι είναι σημαντικό για την ανάπτυξη του παιδιού σας.

Βρείτε να καλύτερα παιχνιδάδικα και κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα.

Toy Guru

 

 

Όλα ξεκίνησαν με ένα ταξίδι. Ή μάλλον με πολλά ταξίδια.

Ο Toy Guru βρέθηκε στις μεγαλύτερες και μικρότερες χώρες του κόσμου και εξερεύνησε, μελέτησε και γνώρισε παιχνίδια από όλη την γη. Μέσα από τα πιο αυστηρά κριτήρια, την γνώση και την εμπειρία που απέκτησε αποφάσισε να παρουσιάσει τα πιο ξεχωριστά και ποιοτικά παιχνίδια σε εκείνους που δεν εφησυχάζουν και που θέλουν να προσφέρουν το διαφορετικό.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επιλογές παιχνιδιών που θα σας συναρπάσουν, που θα κάνουν το δώρο σας διαφορετικό και μοναδικό και το πιο σημαντικό, είναι σίγουρο ότι θα ταιριάξουν στην προσωπικότητα του μικρού - ή και του μεγαλύτερου - παραλήπτη. Χαλαρώστε, εμπιστευτείτε τον Γκουρού και βρείτε εύκολα τα πιο έξυπνα παιχνίδια στις πιο έξυπνες τιμές.

 Ξύλινα παιδικά παιχνίδια

 

Ξύλινα παιδικά παιχνίδια

 

Ένα κατάστημα για νέους και έμπειρους γονείς! Κοντά μας κάθε μητέρα, πατέρας, παιδαγωγός μπορεί να βρει εκπαιδευτικά, ξύλινα και ποιοτικά παιχνίδια!

 Στο Toys.gr o επισκέπτης μπορεί να βρει μοναδικά προϊόντα σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών ξεκινώντας από την βρεφική ηλικία, προχωρώντας στην πρώιμη παιδική, την παιδική και την εφηβική. Τέλος προσεγγίζοντας την παιδικότητα των ενηλίκων, το Toys.gr προτείνει μία σειρά προϊόντων με παιχνίδια για μεγαλύτερους και νοσταλγικά αντικείμενα

Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι κορυφαίες στο είδος τους και διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους, την λειτουργικότητα τους και την ανθεκτικότητα τους στον χρόνο και κάποιες αυπο αυτές είναι: Haba, Sigikid, Djeco, Pintoys, Radio Flyer, Ludi, Συλλογή Ανέμη, Zoggs, Nostalgic-Art, Eitech-Teifoc, Quut, Navir, Krooom, Mystery, Helvetiq, Flensted Mobiles, Kovap και πολλές άλλες.

Touvlakia

 

 

Το Touvlakia.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο ξεκίνησε από την αγάπη μας για τη δημιουργικότητα σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία και το παιχνίδι, χρησιμοποιώντας τουβλάκια.

Μοναδικές σειρές εμπνευσμένες από ταινίες, κινούμενα σχέδια, μνημεία του κόσμου αλλά και την καθημερινότητα έρχονται να συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους. Μόνο στο Touvlakia.gr θα βρείτε επίσης χύμα τουβλάκια για να φτιάξετε τις δικές σας κατασκευές. Με τιμές που ξεκινούν από μόλις 3€ μπορείτε να συλλέξετε μοναδικής ομορφιάς κατασκευές με τουβλάκια.

Επωφεληθείτε της ποικιλίας του ηλεκτρονικού καταστήματος Touvlakia.gr, των προσφορών και των διαγωνισμών που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και χαρίστε ιδιαίτερα δώρα σε εσάς και τους αγαπημένους σας!