Επειδή τα εσώρουχα πολλές φορές είναι σημαντικά για την αυτοπεποίθησή μας....

E-string

 

Αποκτήστε άνετα, οικονομικά εσώρουχα που σας αναδεικνύουν! Η εταιρεία μας εστιάζει στην παροχή προϊόντων ποιότητας και υψηλής αισθητικής, καλύπτοντας την ένδυση ανδρών και γυναικών με κομψά εσώρουχα, που διεγείρουν την φαντασία και αναδεικνύουν το σώμα.

Η ευρεία γκάμα εσωρούχων μας καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες σας με συνεχώς ανανεωμένα σχέδια και χρώματα που είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο μέσα από το λειτουργικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

 

Lingerie Center

Το Lingerie Center είναι μια αλυσίδα καταστημάτων που ειδικεύεται στο εσώρουχο. Διαθέτει φυσικά καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Χανιά και διατηρεί ένα από τα πιο ενημερωμένα eshops στον χώρο που δραστηριοποιείται.

Στο lingeriecenter.gr μπορείτε να βρείτε μια πολύ μεγάλη γκάμα ανδρικών, γυναικείων και παιδικών εσωρούχων και όχι μόνο. Εξειδικευόμαστε κυρίως στα γυναικεία, sexy και αισθησιακά εσώρουχα και αξεσουάρ.

Η γκάμα των προϊόντων μας ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς ώστε να μπορούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. 

 

Inizio

Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας Inizio στο χώρο του εσωρούχου, έχει ως στόχο να προσφέρει την απόλυτη άνεση σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική, τόσο στις γυναίκες και τους άνδρες, όσο και στα παιδιά.

Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων στα γυναικεία εσώρουχα καλύπτει τις προτιμήσεις του γυναικείου πληθυσμού, ενώ παράλληλα η γκάμα των ανδρικών εσωρούχων ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του απαιτητικού άνδρα.

BeSensual

Στο BeSensualθα βρείτε μεγάλη ποικιλία εσωρούχων, πιτζαμών και πολλά άλλα, τόσο επωνύμων εταιρειών όσο και διαφόρων άλλων εταιρειών στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Η γκάμα των προϊόντων διευρύνεται διαρκώς για να προσφέρει σε κάθε πελάτη ότι αναζητά, ακολουθώντας πάντα τις επιταγές της μόδας. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες κάθε πελάτη και τις καλύπτουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φιλοδοξία μας είναι η ψυχοσύνθεση της γυναίκας να είναι ισορροπημένη, έτσι ώστε να μεταφέρεται σε όλους τους τομείς της, γιατί απλά το δικαιούται, γιατί απλά το ΑΞΙΖΕΙ.

Άνεση, εμφάνιση, στυλ, κομψότητα χαρακτηρίζουν τα προϊόντα του BeSensual. Θα ανακαλύψετε γυναικεία προϊόντα για όλες τις ηλικίες.